Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia: Dobra organizacja pracy
Uprawnienia: Samodzielność
Uprawnienia: Dokładność
Wymagania inne:
Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie. Wymagane min. 3 lata doświadczenia zawodowego w gastronomii. Wymagana książeczka SANEPIDU (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia. Umiejętność współpracy w zespole.
Katowice
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:
od 4 800 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Podobne oferty:
21 kwi 2025
Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Będzin
Kucharz/kucharka
Przygotowywanie posiłków według receptur, praca pod okiem szefa kuchni.Godziny pracy i konkretne dni - do ustalenia z pracodawcą. Restauracja pracuje w godzinach:Pn-czw: 13.00-22.00Pt-sob: 13.00-24.00Nd: 12.00-21.00Umowa zlecenie na czas 3 miesięcy, docelowo...
Więcej informacji21 kwi 2025
Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Górniczej
Dąbrowa Górnicza
Kucharz
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Uprawnienia: aktualna książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych Wymagania inne:
Więcej informacji17 kwi 2025
Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Bytom
Kucharz
Przyrządzanie potraw Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wymagania: wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe, kreatywność, komunikatywność, osoba niekonfliktowa, sumienność, wysoka kultura osobista
Więcej informacji